ER DU PÅ GARY VAYNERCHUKS NIVEAU?

Gary Vaynerchuk er en mand der er all in for ”Getting shit done”. Vaynerchuk er investor, serie-entreprenør, founder af en mastodont af et reklamebureau, rådgiver hos Facebook, Uber, Snapchat og Twitter, nå ja, og så har han skrevet fire bestsellers i NY Times.” Hvordan får man dette CV? Man udnytter sit fulde potentiale – dette vil blive uddybet på vores vej mod d. 3. november. Vi bringer dig her en række djævelsk-ærlige citater. Gør med dem hvad du vil, tag dem til dig, lad være. Hvis ikke; hvad tror du Vaynerchuk ville sige?

”You won the lotto of the universe”

Vaynerchuk lægger ikke låg på når det kommer til hårdt arbejde. Det er dig der skal være katalysatoren, du er drivkraften, fællesnævneren, forskellen, begrænsningen, vinderen og taberen. Alle muligheder forelægger, men det kræver mod, blod, sved, tåre og alle andre klicheer. Så hvordan holder du dig i gang, hvordan fortsætter du de dage hvor det bliver svært, hvor det er lettere at blive i sengen? Vaynerchuk ville sige: ”HOW DON’T YOU? YOU ALREADY WON.”

 

”Work is the variable of succes”

Her er der en mand der har spået sociale mediers succes og maskine-lærings indtog på robotteknologi-markedet. Ifølge ham selv ligger det hele i viljen, evnerne kommer senere. Ideer betyder intet uden viljen til at eksekvere på dem. Tag dig selv i hånden, rank op i ryggen og gør det der skal til. Det er for let at pege på held, variablen ligger i den mængde af arbejde du vil ligge i for at nå målet.

 

 

 

“Self awareness, do what you are good at”

Vær ærlig over for dig selv, og arbejd med det. Hvis du ikke ved hvem du er- og hvad du kan har du ikke en chance. Dette problem opstår fordi du er bange for at fejle, du er bange for hvad andre tænker om dig. Det føles som om de begrænser dig, men det er i virkeligheden dig selv, og det er dig det går udover i sidste ende.

 

”At the end you can’t do anything, you regret your decisions and it drives the shit out of me.”

Start på noget du ikke vil fortryde. Gary Vaynerchuk er Elevates hovedtaler d. 3 november. Bliv inspireret, få ideer, værktøjer og motivation til at forbedre DIN tilværelse. Put in the WORK.

ER DU SKYWALKER ELLER PRINS HENRIK?

Som et lyn fra en klar himmel er vi nu tilbage, dette indlæg værende vigtigere end nogensinde! Nu fortæller vi nemlig om det forekommende Elevates’ relevans. Jeg advarer nu – vi er ikke beskedne, men det er for dit eget bedste så ”Who cares”?

Kan du rykke ting med tankerne, eller er du lige ved og næsten?

Ifølge artiklen ”Why high-profile speakers’ seminars and workshops don’t deliver” fra Entrepeneur.com (https://www.entrepreneur.com/article/281383 ) leverer seminarer og inspirationstaler til tider ikke udover at være morale boosts.

Kort sagt tænker publikum ”Fedt nok, det virker sikkert mega godt, og jeg bliver en kanon personer nu.” hvorefter de vender tilbage til deres vante arbejdsomgivelser og –processer og ikke tænker videre på hvad de har lavet LÆRT de sidste to-tre dage.

En ”Information centric approach to learning” er direkte oversat: en ”informations centreret tilgang til læring.” Pointen ligger i at viden og information normalt blot gives videre uden at der læres noget af det. Altså tages der udgangspunkt i information, men ikke i målgruppens tilstand eller behov for at vokse og tillære.

Vi giver dig relaterbare talere

Hvorfor fremhæver vi en artikel med disse pointer, har vi tabt tråden eller hvad?

Det har vi bestemt ikke, vi gør nemlig op med dette problem. Først og fremmest er talerne på Elevate practitioners, de gør selv hvad de taler om og de taler ud fra egne erfaringer, ikke blot teori som ofte kendetegner traditionelle professionelle talere. Dette gør dem ikke blot inspirerende det gør dem relaterbare – der vil gøre alverden til forskel når du sidder derhjemme og tænker over historierne. Det er mere konkret, du husker det bedre og du implementerer det lettere i dit eget liv.

Kom i Padawan-træning hos os

Vi skiller os ud ved ikke at følge den informations-centrerede tilgang. Alting bliver ikke serveret på et sølvfad, vi følger en ældre lærings-praksis: Mester-lærling, jedi-padawan, you name it. Der bliver åbnet op for selv-refleksion i vores workshops, hvor du konkret vil implementere det lærte på din egen tilstand; du kommer selv til at regne resultaterne ud – og samlet set vil det resultere i en modning af dig selv.

Som afslutning citerer vi Sokrates: ”Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”

Vi ses d. 3 november.

Elevate 2017 bliver noget helt andet!

HVAD ER DET NYE?
Når årets Elevate-konference løber af stablen til november, bliver det startskuddet til et opgør med en af de helt alvorlige “sygdomme” i nutidens møde-, konference- og eventkultur. Med Elevate 2017 lanceres et frontalangreb, på den udfordring, som de fleste uddannelsesansvarlige, i mangel på bedre, må acceptere og den udfordring, som arrangører af læringsevents stiltiende accepterer, i jagten på profit.

 Elevate har i mere end et halvt årti motiveret og inspireret flere tusind mennesker i genren ‘personal development,’ i et forsøg på, at hjælpe Elevate-deltagerne til at forbedre deres liv og forretninger … Elevate anno 2017 bliver imidlertid anderledes.

VI GÅR ALL IN PÅ UDVIKLINGEN AF DIG

2017 bliver året hvor Elevate ikke længere, som de fleste andre, vil nøjes med at inspirere og motivere og dermed acceptere, at 95% af alle eventdeltagere dagen efter et event, vender tilbage til deres hverdag uden at implementere og dermed drage nytte af den nye viden. Målsætningen for Elevate 2017 er tilgengæld, at sikre at den præsenterede viden faktisk forstås, implementeres og munder ud i konkrete resultater for Elevate-deltagerne.

Tænk på hvad det ville betyde for dig, hvis du faktisk altid kom i gang med det du drømmer om. Og fremfor alt; hvis du faktisk altid nåede i mål! (Hvis du sidder og tænker at det gør du allerede altid, så er svaret muligvis enten, at du lyver over for dig selv eller at dine ambitioner ikke er store nok!)

Elevate vil være kendt som stedet hvor læren om eksekvering formidles og fremfor alt, at den formidles på en facon, således at den faktisk implementeres hos den enkelte deltager og dermed sikrer at deltagernes liv fremover kommer til at indeholde mere succes og lykke.

Hvis du vil høre mere om hvad der gør Elevate anderledes, hvordan vi vil sikre implementering og ikke mindst hvad du kan få ud af at deltage i Elevate, så læs mere her på www.elevate2017.dk. Du finder både information om årets talere og konceptet. Her på Bloggen varmer vi, i de kommende 3 måneder op til Elevate med blogindlæg.

Bliv en del af Elevate 2017

Køb din billet her

Vind et personligt møde med Gary Vaynerchuk

Gratis tips til mere succes i dit liv?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få adgang til personlige interviews med succesfulde eksperter, konkret brugbar viden og konkurrencer med mulighed for at vinde store præmier!

 

Tak for din deltagelse i konkurrencen om et møde personligt møde med Gary Vaynerchuk! Vinderen vil blive kontaktet direkte og offentliggjort på vores Facebook-side. Hold øje med din indbakke.